ma21082017

Back Voorpagina Smakelijk Food Magazine van Oost over eten en drinken Nieuws over Eten en drinken

Genieten van diner van 5 euro en van gezelligheid bij Resto van Harte

Grand Cafe Genieten

Resto VanHarte is nu ook te vinden in Oost. Net als in andere Resto’s gaat het hier niet alleen om het avondeten, een zeer betaalbaar driegangenmenu voor 5 euro. De buurtfunctie en de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, blijken voor de gasten minstens zo belangrijk. Het nieuwe Resto zit in Grand Café Genieten aan het Oranje-Vrijstaatplein en is het vijfde Resto in Amsterdam.

'Eenmaal aan tafel ontstaat vanzelf een prettig gesprek', weet Restomanager George Kanis. Hij heeft ontzettend veel zin om er wat van te maken in Oost. 'Iedereen is bij ons van harte welkom, ook als je niet uit de buurt komt. Ons streven is om mensen met verschillende culturele achtergronden in ons Resto te krijgen. En het gaat om mensen die niet snel naar een restaurant gaan vanwege de hoge kosten of mensen die alleen thuis zitten. Ook studenten zijn bij ons van harte welkom. Eenmaal aan tafel met een lekkere maaltijd, ontstaan de prettige gesprekken vanzelf.'

Vrijwilligerswerk
Het Resto is ook een gezellige plek om vrijwilligerswerk te doen.'Wij bieden vrijwilligers en stagiairs kansen om (weer) aan het werk te gaan. Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk dat voldoening schept? Kom dan bij ons langs of geef je op bij mij op', zegt Restomanager George Kanis Hij is te bereiken via g.kanis@restovanharte.nl en 06 5168 6424.

Resto Van Harte is te vinden in Grand Café Genieten aan het Oranje-Vrijstaatplein 2. Elke dinsdag is het geopend vanaf 17.30 uur, het diner start om 18.00 uur. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 (10 ct/min). Het driegangendiner is altijd vers en betaalbaar. Kinderen zijn ook welkom.Frank Stork   14.04.2017
5 euro diner bij Grand Café Genieten Het unieke bij Resto in Genieten is dat er ook altijd zang en muziek is tijdens het diner, wat het extra gezellig maakt. Kinderen eten voor half geld en met een Stadspas krijg je korting op het 3-gangenmenu.
Laatst gewijzigd op 14.04.2017 door Gast
Bijlage Resto.jpg
 
Verberg commentaar formulier Verberg commentaar formulier
  • Vet
  • Cursief
  • Onderstrepen
  • Doorhalen
  • Quote
 
  • 4000 Resterende tekens
   
 
Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |