wo20092017

Back Voorpagina oostbizz Nieuws en informatie voor ondernemers

Ondernemer in Oost

Portretten van ondernemers uit Amsterdam Oost

Ondernemer Jan Willem Hens: Parel Beheer

Jan Willem HensJan Willem werkte al jaren als zzp’er in de ICT, toen hij een paar jaar geleden eens goed na ging denken over zijn pensioen. Het liefst wilde hij zo lang mogelijk op een prettige manier blijven werken en besloot zich te verdiepen in het aanschaffen en verhuren van panden. Hij kocht een aantal garages en samen met een vriend kocht hij een etage.

Lees meer...

Ondernemer Oda van Stekelenburg: Reisbureau 'Viaggi da Gustare'

Oda van StekelenburgOda raakte tijdens de Romereis in de vijfde klas van het gymnasium bevlogen van Italië. In Rome ervoer ze op elke straathoek de gelaagdheid van de geschiedenis. Ze werd geraakt door de culturele rijkdom, het heldere licht en genoot er het heerlijke Italiaanse eten. Vanaf haar twintigste kwam ze regelmatig in Italië en werd dit land een sluimerende liefde.

Lees meer...

Portret van ondernemer Remko Roosjen: Advocaat

Remko RoosjenRemko Roosjen groeide op in Roermond en deed na zijn rechtenstudie aan de Universiteit van Tilburg (2007) een aanvullend programma internationaal recht aan de Universiteit van Helsinki. In 2008 ging hij als advocaat-stagiair in Amsterdam aan de slag bij een commercieel advocatenkantoor dat zich hoofdzakelijk richtte op full-service dienstverlening voor het MKB. Remko voerde daar een algemene civiele praktijk, rondde succesvol zijn beroepsopleiding als advocaat af en groeide door tot (senior) advocaat-medewerker.

Lees meer...

Portret van ondernemer Kuno Breen: De Beautycoach

Kuno BreenBeautycoach Kuno is een echte Amsterdamse, geboren en getogen op de Nieuwendijk, waar haar ouders een juwelierszaak hadden. Van jongs af aan wilde ze niets liever dan mensen helpen hun huid te verbeteren en ze deed dan ook op jonge leeftijd al een opleiding tot schoonheidsspecialiste. Meteen daarna kon ze aan de slag bij haar stageplek om ervaring op te doen voor een eigen zaak, later.

Lees meer...

Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |