di26092017

Back Voorpagina Informatie Welkom bij oost-online Dwars

Dwars door de Buurt op de deurmat

Dwars door de Buurt is de onafhankelijke krant voor Oud Oost en de Watergraafsmeer. 

 

Zeven keer per jaar een nieuwe editie van Dwars door de Buurt

Zeven keer per jaar ligt Dwars door de Buurt in de brievenbus van mensen die wonen in de Oosterparkbuurt, de Dapperbuurt, de Watergraafsmeer, de Transvaalbuurt of de Weesperzijdestrook. Wil je er zeker van zijn de krant steeds te kunnen lezen, ook als je een Nee-Nee sticker op de brievenbus hebt? Ook dan kun je de krant ontvangen. Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief van Dwars en we houden je op de hoogte. Vul op deze pagina in.

Dwars door de Buurt is de onafhankelijke krant voor bewoners van de Oosterparkbuurt, de Dapperbuurt, de Transvaalbuurt en de Watergraafsmeer. Zeven keer per jaar vind je Dwars op de deurmat. Dwars door de Buurt ligt ook op verschillende openbare plekken in Oost klaar om mee te nemen.

 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je er zeker van zijn Dwars steeds te kunnen lezen, ook als je een nee-nee sticker op de brievenbus hebt, kun je de krant ontvangen. Schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief van Dwars. We houden je dan op de hoogte.

De nieuwsbrief laat weten wanneer een nieuw nummer van Dwars is verschenen. Heb je de krant niet ontvangen en woon je binnen het verspreidingsgebied dan wordt Dwars alsnog bezorgd. In de nieuwsbrief staat ook op welke openbare plekken Dwars beschikbaar is. Daarnaast geeft de nieuwsbrief ook andere interessante informatie over Dwars.

Ook oost-online houd je met een nieuwsmail graag op de hoogte van nieuws en informatie over Oost. De nieuwsmail van oost-online verschijnt wekelijks.

Inschrijven nieuwsbrief
  1. Schrijf me in voor voor onderstaande nieuwsbrief. Of klik beide aan.


  2. Voor/achternaam(*)
    Naam invullen
  3. E-mailadres(*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer


 

Redactie | Wijttenbachstraat 34-hs, 1093 JC Amsterdam | 06 4280 7805 | dwarskrant@gmail.com | facebook Dwars door de buurt

Dwars door de Buurt wordt gemaakt door 

Kernredactie Anneke Hesp, Arie van Tol, Melissa Plomp en Rose Bartholomé.

Opmaak  Frits van den Akker, Ron de Wit en Robert Nieman

Medewerkers  Anna ten Bruggencate, Annemarije Pronk, Ans van de Scheur, Carolien van Welij, Connie Dekker, Daan van Pagée, Dick Feenstra, Dineke Rizzoli, Eddy Ellert, Gerard Valentijn, Hans Heitgeert, Hella de Groot, Jaap Kamerling, Jan Molenaar, John Prop (voorpagina), Judith Lammers, Kirsten de Wit, Maarten Doedes, Méland Langeveld, Mirjam Ringers, Noortje Blauw, Ruud Meijer, Sjaak Brokx, Ton Hendrix, Veronica van Roon en Wil Merkies.

Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |