di26092017

Back Voorpagina Mensen Mensen maken Oost magazine

Maak kennis met...
Mensen maken Oost

In Oostelijk Amsterdam zijn veel mensen actief. De een ken je toevallig. De ander niet. Tijd om kennis te maken met mensen uit de buurt. Want mensen maken Oost.

Maak kennis met... Geert ten Dam

Geert ten DamProf. Dr. Geert ten Dam werd twee jaar geleden, na de protesten en  de bezetting van het Maagdenhuis, voorzitter van het College van Bestuur van de Universiteit van Amsterdam. ‘Die onrust is nu weg,’ meent Ten Dam, die met veel plezier al 16 jaar in Park de Meer woont.

Lees meer...

Maak kennis met... Irene Kuiper

Irene KuiperIrene Kuiper werkt al 30 jaar in het theater als actrice, zangeres en producente. ‘Het mooie van mijn vak is dat je ernaar streeft dat mensen het theater anders uitgaan dan ingaan.’ In haar rol als presentatrice van Dwars door de Jungle noemt ze zichzelf ‘het kraakbeen en de lijm’ van de drukbezochte avonden.

Lees meer...

Maak kennis met... Lia van Slooten

Lia van SlootenLia van Slooten staat sinds 1997 met de bloemenstal op de hoek van de Linnaeusstraat en de Pretoriusstraat. Ze geniet nog elke dag van de leuke plek tegenover Oostpoort en de drukte. De bloemenvrouw maakt met haar bloemen mensen gelukkig bij geboorte, bruiloften en feesten. Maar er is ook verdriet bij begrafenissen.

Lees meer...

Maak kennis met... Hanz van Onna

Hanz van OnnaZondagsschilder is maar één van zijn titels. Gepensioneerd kledingontwerper Hanz van Onna laat geen gelegenheid voorbijgaan om zijn horizon te verbreden. Kennis maakt weerbaar, is zijn uitgangspunt.

Lees meer...

Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |