zo20082017

Back Voorpagina Leefstijl Jouw leefstijl magazine Shoppen en meer

M'n favoriete kraam op de Dappermarkt

{jathumbnail off}Dappermarkt

Op de Dappermarkt vermengt de geur van verse snijbloemen zich met die van Vietnamese loempia's, net uitgepakt textiel en Belgische friet. Daar kom je werkelijk alle culturen en nationaliteiten tegen. Op de Dappermarkt vind je alles wat je van een echte Wereldmarkt mag verwachten. Etenswaren van dichtbij en ver weg, huishoudelijke artikelen, kleding en schoeisel, bloemen en planten en nog veel meer.

 

Dappermarkt kaasboer
Mijn absoluut favoriete marktkraam is die van Kees, op donderdag/vrijdag/zaterdag ter hoogte van de Commelinstraat. Met zijn collega samen verkoopt hij de lekkerste Beemsterkaas van Amsterdam en ver daarbuiten!!

Reactie van Nadina Mayr

 

Dappermarkt fruitkraamMijn favoriete kraam is de groentekraam op het Dapperplein. Al van kinds af aan ging ik hier met mijn moeder heen. En nu alweer heel lang zelf. Het is er altijd gezellig. Ze hebben goede spullen en heel betaalbaar.

 Reactie van Fina Buijen

 

Dappermarkt de worstvrouw

Surinaams Worstenvrouwtje!!! Perfecte fladder, kipworst, heerlijke sambal en lekkere hete pinda's en Surinaamse chips. Super lieve bediening. Ik koop er maandelijks een wekfles Surinaamse peper voor maar 5 euro. God bless!

Reactie van Menko Kuiper

 

Viskraam op de Dappermarkt
De Volendammer viskraam met die Portugese meneer. Daar hebben ze lekkere verse vis voor een goeie prijs. Alleen vers en niet gebakken. Hartstikke druk met viskenners. Dat is nog een echte viskraam!

Reactie van Henk-Jan Hartog

 

 

Viskraam op de Dappermarkt
Volgens mij is Salih een van de goedkoopsten op de markt. Veel voor ronde prijzen en je krijgt zo nu en dan er gratis wat bij. Fruit, olijven, kruiden. Goed spul. Ik koop er al jaren!

Reactie van Jeanne van Dam

 

 

Maar wat is jouw favoriete kraam op de Dappermarkt en waarom? Laat het ons weten en stuur als het even kan een foto mee » redactie@oost-online.nl. En houd deze pagina in de gaten!

 Dappermarkt

Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |