ma25092017

Back Voorpagina Smakelijk Food Magazine van Oost over eten en drinken

Genieten van wat Oost biedt
Nieuws over eten en drinken

Van alles en nog wat over eten en drinken in Oost

Opnieuw meer te zien en te proeven op najaarsmarkt Hortus

Hortus Amsterdam najaarsmarktFestivals en markten, we kunnen er niet genoeg van krijgen. Ook Hortus kent zijn festivals en markten. Op 23 en 24 september organiseert het planten-walhalla wederom haar traditionele Najaarsmarkt. Tussen de eeuwenoude collectie staan vele kraampjes met heerlijke producten van de oogst, zoals fruit en jam om te proeven en te kopen. Er zijn bijzondere bollen, zaden en planten te koop en er is een uitgebreide informatiemarkt met kramen van diverse plantenverenigingen. Kortom, een gezellig weekend voor jong en oud.

Lees meer...

Alle zintuigen prikkelen met chromatisch diner

chromatisch diner bij mediamaticHout, vuur, aarde, metaal en water, dat zijn de vijf Chinese Elementen. Voor dit diner hebben regisseur Martin Butler en chef Alexander Gershberg zich laten inspireren door verschillende associaties die de elementen oproepen. Dit resulteert in een chromatisch diner, met vijf gangen in vijf kleuren. Bij Mediamatic op 13, 14, 15 en 16 september. 

Lees meer...

Boodschappen doen bij Buurderij Amstelkwartier

BuurderijBestellen via internet is inmiddels heel gewoon. Via het nieuwe initiatief Buurderij Amstelkwartier kun je straks wekelijks verse producten kopen van boeren uit de directe omgeving van Amsterdam. Het gaat heel eenvoudig. Je bestelt online en rekent af. Tijdens een wekelijkse bijeenkomst op de Buurderij, op het terras van tHUIS een de Amstel, haal je deze producten af. Je ontmoet dan de boeren, de producenten, die jou persoonlijk de bestelde producten overhandigen.

Lees meer...

De Vergulden Eenhoorn, eten, drinken en nu ook slapen

Vergulden eenhoorn Bed en BreakfastEeuwenlang werd er gewoond en gewerkt op buitenverblijf en boerderij de Vergulden Eenhoorn aan de Ringdijk. Later kreeg het prachtige monument andere bestemmingen en in 2015 werd het omgetoverd tot een café restaurant. En nu is de metamorfose van de boerderij uit 1702 compleet en kun je er als een echte royalty ook slapen. Een nachtje slapen in een van de vier suites van de bed & breakfast kan vanaf 199 euro voor een kamer per nacht.

Lees meer...

Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |