wo24052017

Back Voorpagina Agenda Wat is er in Oost te doen? Agenda van Oost

Pak je voordeel cursus in de buurtkamer IJburg

01
jun
2017

donderdag 01 juni 2017 13:30 uurDynamo’s cursus Pak je Voordeel is voor Amsterdammers met een krappe beurs die hun inkomen willen verruimen. Dus; voor bewoners met een laag inkomen. Zij kunnen aanspraak maken op minimaregelingen om hun inkomen aan te vullen. Na het succes van eerdere edities starten we vanaf juni weer met voorlichtingen en cursussen.

De eerstvolgende voorlichting en cursus is op IJburg op donderdagen: 1 juni voorlichting, en op 8, 15, 22, 29 juni en 6 juli de cursus. Adres: Buurtkamer IJburg, Ed Pelsterpark 8. Tijden: 14.30 tot 16.30 uur.

 De voorlichting is er om bewoners op de hoogte te stellen van de minimaregelingen die er zijn en waar zij recht op hebben. Er wordt algemene uitleg gegeven. De cursus (4 of 5 weken, op donderdagmiddag) is een vervolg op de voorlichting. Tijdens deze 4- of 5-weekse cursus gaan we dieper in op de regelingen en worden deze daadwerkelijk aangevraagd. Ook leren cursisten om te gaan met onderwerpen die te maken hebben met financiële onzekerheid, zoals stress en piekeren (samen met PuntP Preventie).  

Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |