vr22092017

Back Voorpagina Agenda Wat is er in Oost te doen? Agenda van Oost

Artis Academie: Boekpresentatie De microbe-mens in Artis

27
sep
2017

woensdag 27 september 2017 20:00 uurDe mens is een wandelend ecosysteem. Ons leven lang verschaffen we de juiste omstandigheden aan een gigantische gemeenschap  van micro-organismen in ons lichaam. We kunnen er niet omheen. Bacteriën spelen een onmisbare rol in ons leven. Remco Kort, hoogleraar aan de VU en verbonden aan Artis-Micropia, presenteert zijn boek ‘De microbe-mens’. De avond wordt geopend door Artis-directeur en geestelijk vader van Micropia, Haig Balian. Met uw toegangsbewijs kunt u na de lezing tevens Micropia bezoeken. Kom naar de boekpresentatie en ervaar zelf hoe het is om een microbe te zijn.

De ARTIS-Academie organiseert iedere maand één of meerdere lezingen. Hiervoor nodigen we ARTIS-medewerkers, onderzoekers, schrijvers, kenners en doeners uit om te vertellen over hun vakgebied in natuuronderzoek, natuurhistorie en natuurbehoud. Na de lezing is er gelegenheid voor het publiek vragen te stellen.

De kosten voor de lezingen bedragen voor ARTIS-leden € 7,50 p.p. (niet-leden € 15,- p.p.). Dit is inclusief twee consumpties. Koop uw kaarten online via www.artis.nl/academie

 

Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |